CE POȚI FACE ÎN WEEKEND CU ZERO LEI?

După o săptămână intensă de lucru, avem nevoie de un weekend relaxant. Dacă încă nu ai decis ce să faci, îți propunem un șir de evenimente la care poți participa gratuit și să salvezi bani pentru o nouă carte sau o cauză nobilă.


Săptămâna filmului nipon

Ambasada Japoniei organizează la cinematograful Odeon o proiecție a  filmelor nipone.  Evenimentul este organizat în cadrul „Săptămânii Culturii Japoneze” cu ocazia aniversării a 25 de ani de relații diplomatice între Republica Moldova și Japonia. Programul proiecțiilor:

THERMAE-ROMAE-TVineri, 7 octombrie:

Ceremonia de deschidere

THERMAE ROMAE (2012) 

 

Sâmbătă, 7 octombrie:

A Tale of Samurai Cooking – A True Love Story (2013) 

MAMESHIBA (2009)

Nobody to Watch Over Me (2009)

Filmele vor fi proiectate în limba japoneză cu subtitluri  în limba romănă și limba rusă.

Detalii despre eveniment aici.


Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, se va desfășura în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Ziua Națională a Vinului va întruni 43 de producători autohtoni de vinuri din Regiunile cu Indicație Geografică Protejată și se va desfășura sub genericul „Păstrăm legenda vie”.

Timp de două zile, în inima capitalei vor fi amenajate standuri expoziționale ale producătorilor de vin, târgul meșterilor populari, Școala Vinului, Teatrul Gastronomic, un nou stand dedicat consumului moderat, o zonă dedicată alimentației publice și o scenă impunătoare.

wineday

*Intrarea este liberă. Degustarea vinurilor și bucatelor este contra cost.

Detalii despre eveniment aici.


Cum să-mi țin sub control emoțiile? Cum să mă fac auzit fară a folosi supărările, cearta, criticile, comparațiile, predicile moralizatoare? Cum pot aranja o comunicare în care toată lumea se va simți bine? Răspunsurile la toate aceste întrebări ți le oferă Zinaida Soroceanu, Speaker/Trainer/Coach la Academia Didactica Aplicată, în cadrul atelierului organizat pe 7 octombrie, începând cu ora 13.00.

Detalii despre eveniment aici.


20627021_1407528445969713_7966864034283703235_oDacă te pasionează arta și tehnica militară, Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” te invită la Ziua Academiei Militare – 25 de ani de la crearea instituţiei.

Programul evenimentului: expoziţii de tehnică, armament şi echipament, exerciţii demonstrative de luptă corp la corp, program de muzică instrumentală. Totodată, oaspeţii vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu infrastructura, dotarea şi activitatea instituţiei.

Detalii despre eveniment aici. 


Pentru alte evenimente care se vor desfășura în timpul zilelor de lucru te invităm să consulți Calendarul Primăria Mea.

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md