Ce poți face cu zero lei în acest weekend?

După o săptămână intensă de lucru, avem nevoie de un weekend relaxant. Dacă încă nu ai decis ce să faci, îți propunem un șir de evenimente la care poți participa gratuit și să salvezi bani pentru o nouă carte sau o cauză nobilă.


filmFILM ÎN AER LIBER

Cinematograful Buiucani va proiecta toată luna septembrie operele cinematografiei americane. Filmele vor putea fi urmărite în fiecare vineri și duminică din septembrie. Acestea vor fi difuzate în engleză cu subtitrare în română sau rusă.

Programul săptămânii curente este:

*McFarland USA (2015)
Vineri 15 Septembrie
Subtitrări în rusă

* Bridge of Spies (2015)
Duminica 17 Septembrie 
Subtitrări în rusă

Detalii despre eveniment aici.

 


Cucuteni International Art Camp vă invită cu drag să admirați expoziția „Cucuteni 2017: Un dialog între trecut și viitor”.

În cadrul expoziției vor fi expuse 58 lucrări excepționale de ceramică și pictură ce reproduc cultura Cucuteni, realizate de cei mai talentați artiști din peste 16 țări ale lumii, precum Moldova, România, Egipt, Azerbaidjan, Coreea de Sud, Letonia, Lituania, Polonia, Franța, Olanda, Statele Unite ale Americii, Vietnam, Indonezia, Bulgaria, Turcia și Rusia.

Expoziția va avea loc la hotelul “Radisson Blu”, în perioada 16-21 septembrie 2017. Detalii despre eveniment aici.

cucuteni


Sunday Long RunSunday Long Run

Duminică, 17 septembrie, clubul de alergări Sporter invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare „Long Run”.  Scopul eveimentului constă în pregătirea pentru al treilea Maraton Internațional Chișinău.

Antrenamentul va avea loc sub conducerea antrenorilor clubului Sporter, care, în baza nivelului de pregătire fizică și a scopurilor propuse, va determina pentru fiecare sportiv distanța traseului.

Reamintim că înregistrarea pentru Chisinau International Marathon poate fi efectuată pe site-ul marathon.md.

Detalii despre eveniment aici.


LATIN FRIENDS Dance Project invită pe toți cei pasionați de dans la un masterclass de bachata. Cursul se va desfășura pe 17 septembrie la Tucano Coffee Brazil (Alexandru Cel Bun 91 A).
Masterclass despre bachata — e o posibilitate de a învăța de la zero un dans simplu și pasionat, popular în toată lumea.

În aceeași seară,  LATIN DANCE FRIENDS organizează Sunday Dance Party care va avea loc începând cu ora 19.00 la Central Pub Bourbon.

Detalii despre eveniment aici.

21728904_1424793514224416_4636699730936500377_o


Pentru alte evenimente care se vor desfășura în timpul zilelor de lucru te invităm să consulți Calendarul Primăria Mea.

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md