Ce poți face cu zero lei în acest weekend?

După o săptămână intensă de lucru, avem nevoie de un weekend relaxant. Dacă încă nu ai decis ce să faci, îți propunem un șir de evenimente la care poți participa gratuit și să salvezi bani pentru o nouă carte sau o cauză nobilă.


filmCinematograful Buiucani va proiecta toată luna septembrie operele cinematografiei americane. Filmele vor putea fi urmărite în fiecare vineri și duminică din septembrie. Acestea vor fi difuzate în engleză cu subtitrare în română sau rusă. Programul săptămânii curente este:

Vineri, 8 Septembrie: Pay it forward (Subtitrări în română)

Duminică, 10 Septembrie: The Pursuit of Happiness (Subtitrări în rusă)

Detalii despre eveniment aici.


Dezvoltare personală

Noua Acropolă Chișinău organizează sâmbăta și duminica aceasta două prelegeri filozofice pentru dezvoltarea personală. Fiecare prelegere se va desfășura timp de două ore.

Sîmbătă, ora 15.00: De ce mint oamenii? De ce se tem oamenii?

Duminică, ora 15.00 :Dezvoltarea personalității și dezvoltarea personală

Detalii despre evenimente aici.


centrulZiua ușilor deschise „Centrul de Cercetări Astrologice”

Centrul de Cercetări Astrologice invită toți doritorii de a face cunoștință cu activitățile și planurile sale la Ziua Ușilor Deschise. În cadrul evenimentului, cei interesați de a studia astrologia aprofundat, se vor putea înscrie la noile cursuri oferite de către CCA.

Centrul oferă cursuri de astrologie și consultanță în domeniu după programul și materialele oferite de Academia Astrologică de la Moscova. Studenții centrului au posibilitatea de a obține diploma Academiei Astrologice de la Moscova, cu condiția susținerii tuturor colocviilor și examenelor.

Detalii despre eveniment aici.


488343_452126481487513_1365330512_nDe 10 septembrie, Ziua Mondiala pentru prevenirea suicidului, la inițiativa Organizației Internaționale pentru Prevenirea Suicidului, R. Moldova va participa pentru prima dată la evenimentul, organizat concomitent în peste 20 de țări ale lumii.

Evenimentul din acest an este organizat de către Linia Verde Prevenire Suicid împreună cu partenerii sub genericul ” Găsește un minut pentru informare – poți salva o viață!”

Detalii despre eveniment aici.


Mișcare în aer liber

pilates

PilatesM Studio organizează sâmbăta aceasta, începând cu ora 9.30, un antrenament gratuit sub ghidarea Mașei Vihri. Cel mai activ participant va fi apreciat cu cinci antrenamente gratuite de pilates.

Evenimentul se va organiza în parcul Dendrariu pentru al doilea an consecutiv.

Detalii despre eveniment aici.


Curs de Bachata

Școala „LATINO STYLE” și legendarul său coordonator Igor Bulatschii invită toți doritorii la un master-class de Bachata. Cursul de o oră va începe la 18.00 și se va desfășura în incinta studioului de pe str. Miron Costin 7.

Detalii despre eveniment aici.


Pentru alte evenimente care se vor desfășura în timpul zilelor de lucru te invităm să consulți Calendarul Primăria Mea.

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md