Start program: Organizatori comunitari suburbii (Codru și Durlești)

Duminică, 15 decembrie, am dat start programului organizatorilor comunitari din suburbii (Codru și Durlești). Am cunoscut liderii celor două localități care scriu petiții, discută cu autoritățile pentru rezolvarea problemelor locale, anunță serviciile primăriei când depistează o neregulă etc.

În următoarele 4 luni (decembrie 2019 – martie 2020) cei peste 20 de organizatori comunitari vor merge din ușă în ușă pentru a discuta cu locuitorii, vor organiza întâlniri cu autoritățile, vor cerceta și cere de la autorități soluții etc. Principala problemă pe care se vor axa activitățile este starea transportului public.

Invităm doritorii să se alăture. Scrieți-ne pe primariamea@gmail.com și haideți să lucrăm împreună pentru un transport public calitativ.

Activitățile se vor desfățura în cadrul proiectului „Primăria Mea Suburbii” implementat cu suportul ambasadei Finlandei din București. Proiectul se axează pe monitorizarea aleșilor locali din Codru și Durlești și punerea pe agenda autorităților a problemelor locale.

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md