Ședința CMC din 6 iunie 2017

6_iunie_2017

La ședința CMC din 6 iunie 2017, convocată de fracțiunea PSRM, au fost prezenți doar 19 aleși locali: socialiștii, consilierul PCRM Ghenadie Botnaru și consilierul neafiliat Ion Ștefăniță.

Președintele fracțiunii PSRM, Ion Ceban, a vorbit de la tribuna din sala de ședințe. Consilierul a acuzat colegii care nu s-au prezentat la ședință de lipsă de interes față de problemele orașului. Ceban a declarat că tuturor consilierilor le-a fost comunicată informația privind convocarea ședinței.

Referitor la problema neevacuării deșeurilor din oraș din cauza protestatarilor care au blocat accesul către groapa de gunoi de la Bubuieci, Ceban a declarat că „acest lucru s-a făcut intenționat și a fost o acțiune dirijată împotriva locuitorilor municipiului Chișinău”. El a menționat două decizii CMC din 14.03.17 și din 11.05.17 prin care consilierii au votat câteva soluții privind problema menționată. Astfel, consilierul a afirmat că situația creată este exclusiv vina administrației primăriei, care nu a executat deciziile aprobate de CMC. Președintele fracțiunii PSRM a declarat că unica soluție la problema creată este redeschiderea gunoiștii de la Țânțăreni.

Video de la ședință poate fi urmărit aici.

Responsabil: Natalia Slepuhin

 

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md