Schimb de replici și nici un proiect aprobat

Consilierii s-au reunit pentru a continua ședința începută la 12 mai. Aleșii au continuat dezbaterea de la ședința precedentă privind supunerea la vot a proiectului referitor la organizarea unui referendum pentru a consulta opinia locuitorilor despre construcția ambasadei SUA pe teritoriul Stadionului Republican. Fracțiunea PSRM a insistat pe votarea proiectului, însă președinta ședinței Zinaida Popa (PAS) a refuzat să inițieze procedura de vot, din motiv că subiectul ar fi fost epuizat.

După o oră de acuzații reciproce, consilierii au trimis la reexaminare toate subiectele și au închis ședința începută la 12 mai.

 

Zinaida Popa, președinta ședinței, a propus ca 2 din cele 5 zile de ședințe, cât s-a examinat ordinea de zi aprobată pe 12 mai să nu fie achitate, dar la acel moment nu erau suficienți consilieri în sală. Deși ulterior, consilierii au revenit în sală pentru a finaliza închiderea ședinței, cu alegerea unui președinte de rezervă, care semnează în locul Zinaidei Popa, dacă aceasta nu are posibilitate, aleșii nu au mai revenit la propunerea Zinaidei Popa.

 

VIDEO DE LA ȘEDINȚĂ:

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md