Raport 2018

PRIMĂRIAMEA a monitorizat, studiat și a sintetizat activitatea aleșilor municipali. Rapoartele includ date privind participarea consilierilor la ședințe, modalitatea de pregătire și desfășurare a acestora și alte informații relevante. Noi vrem ca aleșii noștri să fie demni de încredere. Stăm cu ochii pe ei și invităm locuitorii municipiului să se alăture eforturilor noastre. Venim și cu recomandări, cu speranța că în următorul mandat va fi mai bine.

Raport 2017

PRIMĂRIAMEA a monitorizat, studiat și a sintetizat activitatea din anul 2017 a aleșilor municipali într-un raport de activitate a Consiliului Municipal Chișinău. Acesta include date privind participarea consilierilor la ședințe, modalitatea de pregătire și desfășurare a acestora, numărul de subiecte examinate, proiecte de decizii prezentate de consilieri în timpul ședințelor, dar și alte informații relevante.

Noi vrem ca aleșii noștri să fie demni de încredere și, din acest motiv, stăm cu ochii pe ei. Venim și cu recomandări, cu speranța că la anul va fi mai bine.

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md