O nouă tentativă de a reuni consilierii în prima ședință din 2022

Joi, 10 februarie 2022, va avea loc ședința Consiliului municipal Chișinău. Pe agenda ședinței sunt 23 de subiecte, inclusiv cinci Planuri Urbanistice Zonale, executarea unor hotărâri judecătorești, implementarea unui registru al animalelor de companie, modernizarea sectorului de legume al Pieței Centrale și mai multe proiecte de privatizare a terenurilor. 

De asemenea, consilierii vor audia informații despre situația epidemiologică și procesul de vaccinare, construcțiile de pe terenul S.A „Taxi-Service”, elaborarea Planului Urbanistic General (PUG) și demolarea azilului de câini de pe str. Mircești.

Este a doua tentativă a primăriei de a reuni consilierii în anul acesta. Prima ședință a fost planificată pentru 20 ianuarie. Atunci, chiar înainte de a începe ședința, primăria a anunțat consilierii că retrage de pe agendă toate subiectele, din cauza situației epidemiologice grave. Astfel, fără o agendă și subiecte de examinat, ședința a fost anulată. 

Ordinea de zi a ședinței din 20 ianuarie a fost transferată integral pentru ședința din 10 februarie și poate fi consultată aici. Prezentăm o scurtă sinteză a celor mai importante subiecte pe care le vor examina consilierii în articolul „Ședința CMC: Planuri Urbanistice, Piața Centrală și registrul animalelor de companie”.

Consilierii vor putea completa ordinea de zi cu noi subiecte sau exclude unele proiecte de pe agenda ședinței propuse de primărie.

 

Primăria Mea va monitoriza în timp real ședința Consiliului municipal Chișinău și va sintetiza dezbaterile și votul consilierilor. Urmărește LIVE ședința pe pagina Facebook Primăria Mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md