PrimariaMea
Căutăm Social Media Manager Image
22 iul. 2021 Timp de citire: 2 minute

Căutăm Social Media Manager

Căutăm o persoană interesată de a contribui la un Chișinău mai bun, autorități publice locale mai transparente și cetățeni care participă în luarea și realizarea deciziilor. La Primăria Mea, monitorizăm fiecare ședință a Primăriei și a Consiliului Municipal Chișinău și a două consilii locale - Codru și Durlești, scriem sinteze, analizăm decizii, informăm chișinăuienii, facem cercetări, mai venim cu inițiative și intervenții în spațiul public.

 

Responsabilități:

- Analiza prezenței Primăria Mea pe rețelele de socializare și, împreună cu echipa, identificarea soluțiilor pentru a ajunge la grupuri țintă variate.

 

- Promovarea produselor pe Facebook, Instagram și alte platforme, în caz că decidem că acestea sunt necesare.

 

- Colectarea și analiza indicatorilor privind produsele promovate. 

Regimul de lucru este flexibil. Persoana va lucra cu două echipe, pe două proiecte - de monitorizare și de informare. Experiența în domeniu este un avantaj. Pentru noi contează mai ales interesul față de buna guvernare în administrația publică locală și participarea publică. 

Dincolo de responsabilitățile pentru funcția de SMM, la Primăria Mea există o varietate de alte activități. Persoanele sunt încurajate să se implice în alte proiecte sau inițiative. Bunăoară, scriere de articole sau cercetări, desfășurarea instruirilor sau alte activități legate de mun. Chișinău. Acestea vor fi realizate cu ajutorul și mentoratul celorlalți membri ai echipei.

Primăria Mea a apărut în anul 2016 din dorința unui oraș mai bun. În 2017, am înregistrat organizația neguvernamentală și ne-am alăturat scopului de a crea o organizație care să monitorizeze administrația publică locală, să analizeze acțiunile acesteia, să vină cu propuneri alternative și să găsească căi de a implica cetățenii în procesul decizional. Suntem o organizație pe orizontală, fără ierarhii și mizăm foarte mult pe responsabilitatea individuală a fiecăruia și fiecăreia. 

Dacă sunteți interesat/ă, vă rugăm să ne transmiteți CV-ul, scrisoarea de motivație de max. 800 de cuvinte, inclusiv așteptările salariale la primariamea@gmail.com. Vom contacta doar persoanele invitate la interviu.

Termenul de aplicare: 1 august, 23:59.

 

Publicat de:

Distribuie