Recital de pian: intrare liberă

10 iulie, 2017

O seară pe acorduri de pian, te așteaptă pe 14 iulie la Shopping MallDova. Centrul Comercial organizează în exclusivitate un recital de pian, al cărui invitată specială va fi faimoasa pianistă Elizabeth Sombart.

Timp de 40 de minute, vă veți putea delecta cu acorduri catifelate de pian, iar o seară de vineri obișnuită, va deveni o experiență memorabilă.
Așadar, pe 14 iulie la ora 19:00, parterul Centrului Comercial se va transforma într-o adevărată seară de creație, unde vor evolua și laureați ai concursurilor naționale și internaționale din cadrul Liceului Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu”.

Despre Elizabeth Sombart

  • Pianista concertează în lumea întreagă, fiind invitată pe scene prestigioase precum Théâtre des Champs-Élysées din Paris, Carnegie Hall din New York, Wigmore Hall din Londra, Concertgebouw din Amsterdam, Suntory Hall din Tokyo, Victoria Hall din Genève, sala Palau à Barcelone. A colaborat cu artişti ca Augustin Dumay (vioară), Patrick Gallois (flaut), Lluis Claret (violoncel) şi Akiko Nakajima (soprană). A concertat alături de Orchestra Naţională din Lille, Orchestra Filarmonicii din Strasbourg, Orchestra Academiei Bruckner din München şi Orchestra Simfonică a secolului XXI din Catalonia. În 2006, Elizabeth Sombart a fost ridicată la rangul de Cavaler al Ordinului Naţional de Merit pentru întreaga activitate, iar din 2008 este Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor pentru cariera sa artistică. În paralel cu activitatea de solist, în 1998 Elizabeth Sombart creează în Elveţia Fundaţia Résonnance care este prezentă în 6 ţări.

Partenerul acestui proiect de valoare este Vinul spumant “Apriori” pe care oaspeții noștri îl vor putea aprecia și vor savura gustul său și la eveniment.

Vino la Shopping MallDova și cultivă-ți dragostea pentru muzica clasică!

Sursa: fest.md

Shopping Moldova Data: 14-07-2017 / 19.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md