Cinema în aer liber

11 august, 2017
Absolvenții Wave Week Moldova 2017 organizează sâmbăta aceasta, începând cu ora 19.00, un Special Movie Night cu genericul „Movies for Specials”. Alături de alți tineri, pasionați de cinematografie, și-au propus să vizioneze filmul „Silver Linings Playbook”, premiat la Oscar.

Filmul va fi proiectat începând cu ora 20.00, după o introducere prezentată de psihologul organizației Key Stone, Nelea Panfil. Discuții de suflet sub clar de lună, prieteni, filme bune, păturici pufoase și povești cutremurătoare de oameni – toate vă vor aștepta la movie night.

 

Evenimentul se va prelungi până la ora 22:00. Intrarea este gratuită, însă tinerii și-au propus să dea o notă de caritate acestui eveniment. Pe tot parcursul serii, va fi un „borcan al speranței”, în care vor putea fi colectați bani pentru familia Pruteanu. Cazul a cutremurat o țară întreagă: o familie formată din 6 membri, dintre care 5 copii minunați și mama lor. Tatăl acestora a decedat, iar ei trăiesc în chirie, deoarece bunicii nu-i recunosc  ca membri ai familiei. Mama, Angela Pruteanu mai găsește puteri pentru a crește un copil cu handicap.

 

Mai multe detalii despre eveniment, găsești pe pagina de Facebook.

 

Sursa: diez.md

 

Cinematograful Buiucani Data: 12-08-2017 / 19.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md