AUDIERI PUBLICE: INFRASTRUCTURĂ ȘI TRANSPORT

20 septembrie, 2017

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), organizează cea de a șaptea audiere publică pe subiectul îmbunătățirii infrastructurii și transportului mun. Chișinău. În cadrul evenimentului se va discuta propunerea de recuperarea spațiului public.

 

Doritorii de a participa la eveniment sunt așteptați marți, 26 septembrie 2017, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Chișinău, bl. Ştefan cel Mare şi Sfânt 83. Audierea publică se va desfășura în intervalul de timp 17:30-19:00.

 

Propunerea de politică publică are scopul de a ajuta autoritățile publice locale în găsirea soluțiilor privind recuperarea trotuarelor pentru mersul pe jos, pentru socializare și pentru posibilitatea de a savura experiența urbană. Totodată, IPRE va propune implementarea unui proiect pilot pentru amenajarea parcării laterale pe strada București și interzicerea parcării pe trotuare.

 

Pe parcursul acestui an IPRE urmează să mai organizeze alte două audieri publice, iar următoarele evenimente vor avea loc pe 3 și 11 octombrie 2017. Pentru informații despre următoarele audieri publice, urmăriți pagina web și Facebook IPRE.

Evenimentele fac parte din proiectul „Audieri publice pentru Chișinău”, care va fi implementat de IPRE pe parcursul perioadei ianuarie-septembrie 2017, în parteneriat cu PRIMĂRIAMEA și Privesc.eu, cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI).

 

Vedeți aici propunerea de politică publică.

 

Sursa: ipre.md

Sala de ședințe a Primăriei municipiului Chișinău, bl. Ştefan cel Mare şi Sfânt 83 Data: 26-09-2017 / 17.30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md