Audiere publică IPRE: mediul de afaceri și taxe locale

27 martie, 2017

ipret

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), organizează cea de a treia audiere publică pe subiectul îmbunătățirii mediului de afaceri și a taxelor locale din mun. Chișinău. În cadrul evenimentului se va discuta propunerea de implicare a Primăriei municipiului Chișinău în susținerea tinerilor antreprenori, prin oferirea de spații pentru tinerii antreprenori în regim de incubare, precum și oferirea spațiilor de lucru pentru antreprenorii aflați la început de drum.

 

Scopul audierii publice este discutarea și identificarea unei viziuni de dezvoltare antreprenorială pe municipiu, care ar rezolva o parte din problemele întâlnite de tinerii antreprenori în inițierea afacerii. Pentru îmbunătățirea situației din domeniu IPRE propune îmbunătățirea cooperării între Primărie și mediul privat, acordarea suportului și dezvoltarea IMM-urilor din municipiu, atragere de noi investiții, ceea ce ar duce la crearea de noi locuri de muncă. După organizarea evenimentului experții IPRE vor definitiva o propunere de politică publică, care ulterior va fi promovată și transmisă Consiliului și Primăriei municipiului Chișinău.

 

Doritorii de a participa la eveniment sunt așteptați miercuri, 29 martie 2017, ora 10:00, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Chișinău, bl. Ştefan cel Mare şi Sfânt 83.

 

Vedeți în continuarea proiectul propunerii de politică publică:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [944.88 KB]

Evenimentele fac parte din proiectul „Audieri publice pentru Chișinău”, care va fi implementat de IPRE pe parcursul perioadei ianuarie-septembrie 2017, în parteneriat cu PRIMĂRIAMEA și Privesc.eu, cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI).

Sala de ședințe a Primăriei Chișinău, bul. Ştefan cel Mare şi Sfânt 83 Data: 29-03-2017 / 10:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md