Liviu Oboroc

Partid: PDM

Email: liviuoboroc@yahoo.com
Telefon:
Comisie: Comisia pentru construcții, arhitectură și relații funciare
Întrebări și răspunsuri (1/4)
0% Complete

Întrebările adresate consilierului

Solicitare audiență

Buna Ziua
Stimate domn Liviu Oboroc
Comitetul creditorilor si Grupul de lucru al Complexului Locativ Paradis in insolvabilitate de pe str. Alexandru cel Bun 115, complex din 3 blocuri locative, roaga frumos audienta la Dvs. in legatura cu problemele finisarii constructiei.

11 decembrie, 2017

Schimbarea ascensorului (bd.Moscovei 2)

Buna ziua,
Referitor la schimbarea ascensorului de pe adresa Bul. Moscovei 2, scara 7. Nu au fost schimbari in privinta acestei intrebari

19 mai, 2016

Certificat de urbanism

Bună ziua. Dorim să aflăm în baza cărei decizii se eliberează contul din partea DGAURF pentru Elaborarea Certificatului de urbanism? În legea 163 din 09.07.2010, art. 27.al. 2 prevede expres „Pentru emiterea certificatului de urbanism pentru proiectare sau a certificatului de urbanism informativ, solicitantul (beneficiarul) va achita plata stabilită anual prin decizia consiliului local ce nu va depăși suma de 50 de lei. „.
Pentru proiectarea reconstrucţiei a staţiei de alimentare cu produse petroliere DGAURF a eliberat 2 conturi unul de 50 de lei „Taxa pentru eliberarea certificatului de urbanism” iar al doilea pentru „Elaborare a datelor iniţiale în scara 1:2000” în sumă de 1762 de lei (pentru ce?).
Tot odată ţin să menţionez că prevederile art. 6, al. 2 a aceleeaşi legi nu sunt respectate şi certificatul este eliberat fară anexarea avizelor prevăzute.
În ce mod se poate de soluţionat această întrebare cu anexarea la certificat a avizelor organelor de supraveghere de stat?

18 aprilie, 2016

Schimbarea ascensorului

Buna ziua,
Traim in blocul de pe str. Moscovei 2, scara 7. As vrea sa stim pe cind este prevazuta schimbarea ascensorului in scara data. Vara trecuta s-a schimbat ascensorul in scara 5.

Multumesc anticipat,
Andrei

23 martie, 2016
Buna ziua, Andrei! Nu am putut să răspund la întrebarea Dvs., deoarece încă nu aveam acces la account-ul meu de pe primariamea și, respectiv, nu am putut ști că mi-ați adresat o întrebare. În pofida faptului că a trecut mai mult de o lună și puteau să se schimbe circumstanțele, sunt nevoit să întreb dacă a fost clarificată problema cu ascensorul din scara Dvs.? Aștept răspunsul Dvs, Andrei! Cu respect, L. Oboroc!

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md