Data: 26 septembrie, 2017

RTEC

Astazi la Sedinta doamna Galina Harea a declarat urmatoarele: Regia Transport acumulează zilnic 300.000 MDL. Cu toate acestea, întreprinderea acumulează numeroase datorii, iar angajații nu își primesc salariile la timp.

Unde dispar banii si de mai aveti nevoie de tichetare electronica – daca banii dispar undeva prin Regie? De ce nu faceti un audit intern sa gasiti banii disparuti?

P.S. Cind o sa incepeti sa instalati conditionere in troleibuze?
Cind o sa incepeti sa cereti ca maxi-taxi-urile sa fie spalate o data pe saptamana – ca foarte murdare sunt INAUNTRU! Si asa si continue sa duca oameni in picioare!

Niciun raspuns
Data: 11 martie, 2017

Gândaci de bucătărie la Florilor 8/2

Stimaţi consilieri,

Locuiesc la strada str.Florilor 8/2, ap.67,

De vreun an de zile din ap.64 vin gandaci rosii de bucatarie,

Am şi fost la ei să văd în ce constă problema şi când am ajuns acolo mi-am pus mainile in cap … In bucatarie la ei gandaci foarte multi pe perete, de yiceai ca e crescatorie de gandaci … Eu am copil mic acasa de 4 luni,

Ajutaţi-ma ce sa fac.

Niciun raspuns
Data: 11 februarie, 2017

Transport public la intersectia Sarmizegetusa-Burebista

De obicei o astept la intersectia Sarmizegetusa-Burebista, de multe ori o astept mai mult de 20 minute (se intimpla si 30m)… doresc sa mentionez că de obicei toate locurile sunt ocupate.
Rog şă fie luate masuri… multumesc anticipat.

Niciun raspuns
Data: 3 februarie, 2017

Starea blocului de pe Mircea cel Batrin 5/3

Buna ziua.Starea blocului de pe Mircea cel batrin 5/3 este dezastruoasa.Gunoi peste tot …ascensoarele sunt si ele intr-O stare de parca nu ar transporta oameni ci gunoi nu au fost spalate nici o data.Peretii de pe scara se darima.Reparatii nu au avut loc credca niciodata.Mai mare miserie ca aici
nui.cum se poate de solutionat aceasta problema?

Niciun raspuns
Data: 10 iulie, 2016

Factura pentru apa calda

Buna ziua,

Va deranjez referitor la factura pentru apa calda care a venit pentru apartamentul meu dubla.
Deci, eu nu am datorii pentru apa, contoarele sunt verificate si valabile.
Dar pentru luna Mai am primit factura de 53 Metri Cubi.

Am utilizat de 2 ori mai putin, adica 29 cubi, mi sau pus in calcul 24 cubi care nu i-am utilizat. Deci factura de 500 lei pentru apa !!!
Infocom imi spune sa sun apa canal, apa canal spune sa sun SEL-ul.

Rog sa fie recalcul normal deoarece din scara noastra doar eu am primit o asa suma exagerata, si am contoare verificate la toate robinetele. Nr. de pe chitanta 131161216.

Rog sa fie imediat recalculat p/u ca nu nu voi achita suma care nu am utilizat de 24 cubi. In caz contrar dupa neachitarea si careva avertizari voi apela la judecata. Rog un raspuns cit mai curind.

Mersi anticipat, Vitalie

Niciun raspuns
Data: 24 martie, 2016

Reparații în bloc

Buna ziua. Locuim pe str. Zelinski 2, scara 1. As vrea sa intreb, când sînt preconizate reparatii in scara blocului nostru?? Este o mizerie extraordinara, peretii dărâmaţi, geamuri vechi -avariate! Suntem 4 familii in scara, care au copii mici. Este insuportabil! Luati masuri urgente!

Niciun raspuns
Data: 23 martie, 2016

Strategia Transportului Public

Bună ziua.

Vreau să vă întreb în ce stadiu se află Strategia Transportului Public?
Detalii aici: https://bloguvern.md/2014/10/27/strategia-transportului-public-ce-aprobat-totusi-consiliul-municipal-chisinau/.
Cred că nu are rost să argumentez cât de IMPORTANTĂ este modernizarea transportului public pentru acest oraș.

Mulțumesc.

Niciun raspuns